Júlia Ribas 2017-08-09T20:03:52+02:00

Project Description

COLABORADORES   Júlia Ribas

«El fil conductor de tota la meva pintura ha estat l’entorn en què visc; l’illa, el seu paisatge, el mar, la llum, la calor, l’arquitectura, la cal, la fusta, la terra… El sentiment de voler i reconèixer un lloc en el qual he crescut i en el qual desenvolupo la meva pintura, ha estat el meu motiu pel qual pintar.»

Júlia Ribas neix a Eivissa al 1973 i va exposar per primera vegada el 1996 i des de llavors ha realitzat de manera continuada exposicions individuals i col·lectives, incloent-hi una amb el seu pare Joan Xiquet, també pintor.

En 2010 va rebre l’encàrrec del Govern Balear de realitzar les imatges per a acompanyar la felicitació institucional nadalenca d’aquell any. En 2012 va guanyar el tercer premi del Concurs de pintura i fotografia organitzat per l’Autoritat Portuària de Balears.

En 2016, Júlia Ribas va protagonitzar un capítol  d’Aiguallums, la sèrie documental produïda per Filmótica i dirigida per Enrique Villalonga, sobre el procés creatiu dels artistes d’Eivissa i Formentera.

info@juliaribas.es
www.juliaribas.es
julia-ribas-bio
VER EL DOCUMENTAL SOBRE JÚLIA RIBAS
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?